>>> VideoProdukce Plzeň

Video Produkce Plzeň: Alfa – Omega servis & spol.

  • VIDEO PRO WEB – SOCIÁLNÍ SÍTĚ – PREZENTACI

Zhotovení krátkých promo video spotů prudce zvýší sledovanost každých webových stránek. Videa pro web poutají pozornost zákazníků, kteří navštíví vaše webové stránky s přesvědčivým video obsahem.
Pomůžeme Vám upozornit na to nejlepší, co vaše firma nabízí, pomocí akčních snímků, představením výrobků, rozhovorů a další. Ceny dohodou od 2000,- Kč

Ve video studiu v Plzni Vám umožní představit Vaši firmu pomocí krátkého Promo Videa. Vytvoří Vám také: produktové video, instruktážní video, reportážní video, video prezentace událostí a akcí. Videoprodukce v Plzni na Borech Žižkova 66. Zvýší sledovanost Vašich webových stránek pomocí krátkého prezentačního videa, které zaručeně zaujme více než desítky fotografií, nebo stovky slov .

Alfa – Omega servis & spol. to je v Plzni – internetový marketing nejen pro firmy ale i Promo Video studio – Video Produkce a Webové studio.

  • ukázka video pozvánky na Akci v Plzni
  • ukázka promo videa z akce v Plzni

V kanceláři videoprodukce v Plzni, Žižkova 66 Vám rádi poradí  a nabídnou  variantu, nejvhodnější pro Vaši firmu.

  • Video Produkce – Alfa – Omega servis & spol.
  • Žižkova 2491/66 Plzeň Bory  – Jižní Předměstí
Video produkce v Plzni
Video produkce v Plzni

TELEFON +420 777 857 021 – kameraman – střihač

TELEFON +420 777 857 022 – video producent

 

EMAIL aaa.alfa1@gmail.com

Video nahrávky v Plzni
Video nahrávky v Plzni

Natočení svatby, natočení videí z večírků a akcí, tvorba reklamních videí. Video studio Plzeň. Zhotovení video návodů k produktu a výrobku. Tvorba video záznamů z kulturních a společenských akcí nejen v Plzni >>> Alfa – Omega servis & spol. Promo – Video

  • NEJMODERNĚJŠÍ TECHNIKA

Video natáčíme moderní špičkovou kamerou Canon XC10, stejno, jakou byl natočen například populární „Battle of the Ages“ od filmaře Scotta Winna.

  • KREATIVNÍ PŘÍSTUP

Při naší práci používáme moderní filmové postupy pro vytvoření poutavého videa, jehož cílem je udržet zákazníka na internetových stránkách.

  • ROZLIŠENÍ AŽ 4K

Naše moderní kamera je schopná zachytit ty nejjemnější detaily v rozlišení 4K, t.j. 3 840p × 2 160p , což je čtyřnásobek rozlišení Full HD

Video Produkce Plzeň: WFB Media & Alfa – Omega servis
Video Produkce Plzeň: Alfa – Omega servis & spol.